Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твКойто казва, че българинът не

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твКойто казва, че българинът не
Коментари Харесай

Димитър Коцев: Който не може да пише, няма умствения капацитет за избирател

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Който споделя, че българинът не може да се оправи с една машина за гласоподаване, съгласно мен наскърбява хората и счита, че гласоподавателите са елементарни.

Това съобщи в студиото на Нова тв ПР специалистът Доника Ризова.

За страдание машините на вота няма да са нещо като ценз, за жалост. Отдавна считам, че би трябвало да има ценз, с цел да гласуваш, само че пък това е безусловно недопустимо в днешния свят, само че това е мое мнение. Смятам, че хора, които не могат пъкъл напишат вярно едно изречение, нямат умствения потенциал да създадат причинно-следствени връзки и да си дадат сметка за процесите в обществото. Защото в последна сметка изборът за кого да гласуваш се основава на мнението за това какво се случва и в случай че ти си некадърен да формираш такова мнение, то не би трябвало да имаш право на избор. Това несъмнено, никой в никакъв случай няма да го одобри, само че не ми пречи да имам вяра, че е по-добрия метод за ръководство на една страна, разяснява режисьорът Димитър Коцев.

И аз съм си мечтал хора, които не могат да си напишат името, да се отсеят и да нямат право на избор, допълни Искрен Пецов. И добави, че съгласно него всички тези хора, които е визирал, ще съумеят да се приспособят към новите изборни условия. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР